Anna Wulffs Børnehus
Forside
Loading...

Velkommen til vores hjemmeside

Vi har et skønt hus, hvor vi både værner om gamle traditioner og nytænkning. Vi er heldige, vi har to dejlige legepladser en til vuggestuen og en til børnehaven. Vores legepladser er fyldt med træer og buske, der giver dejlig skygge om sommeren. 

Anna Wulffs børnehus har holdt sin 100 års fødselsdag. Børnehuset blev til i et samarbejde imellem Anna Wulff og Skoleinspektør Helga Sahlertzs, og blev etableret den 01.09.1915. Børnehaven startede som en børnehave på 3. sal i Prinsessegade og flyttede efterfølgende til Christianshavns Voldgade i 1952, hvor børnehuset ligger tæt på de grønne områder ved volden. I marts 2011 blev vi til en integreret institution, så vi nu har 3 vuggestuegrupper med 12 børn i hver gruppe, en bh.gruppe med 28 børn og en bh. gruppe med 22 børn.

Vi har valgt at inddele vort forum i en del som alle kan se, og i en del som kun børn, forældre, ansatte, ledelse og bestyrelse kan se. De fem mere synlige opdelinger er mest tiltænkt vore gæster, så du hurtigt og let kan finde information om børnehuset. Forneden finder du så nogle login områder, som er dedikeret til vore børn og forældre, disse dele af websiden kræver et password der uddeles i børnehuset.

Adresse

Anna Wulffs Børnehus

Christianshavns Voldgade 63

1424 København K

32541113

mail@annawulffs.dk

Kontaktpersoner

Leder: Heléne Frostfeldt

Souschef: Camilla Randklev Kjær

Hvis man som nybagt forældre ønsker at se og få en rundvisning i huset, så kontakt os endelig på 32541113 (kontor: tryk 1 og spørg efter Heléne) eller sende en mail på mail@annawulffs.dk, hvis man vil tilmeldes den næste rundvisning.

Vi har besøgsdag på mandage i lige uger kl. 14:30.

Institutionens åbningstider og lukkedage findes under Åbningstider i Grundoplysninger samt velkomstfolder, der kan downloades fra Profil.

Yderligere indformation kan læses i vores læreplansdokument og velkomstfolder, men bemærk især, at man selv skal medbringe bleer til sit barn / sine børn, både i vuggestuen og i børnehaven. Vi anbefaler, at man kun tager op til 7 bleer med per dag, hvis behovet er til det.

Gå til kommunens hjemmeside
Vis kort
Anna Wulffs Børnehave | Christianshavns Voldgade 63 | 1424 Kbh K  | 32541113  | mail@annawulffs.dk
Gør denne side til din startside